Hoofdsponsoren:


Boerma-Hulsebos BV

Is een technisch installatiebedrijf, gevestigd aan de Transportbaan 52-54 te Winschoten. Het is een landelijke opererende onderneming, actief op het gebied van de elektrotechniek en werktuigbouwkundige installaties.Bij Boerma-Hulsebos kunt u terecht voor een totaaladvies en installatie- werkzaamheden. Het team van goed opgeleide vakmensen en specialisten voeren de opdrachten uit met een projectmatige aanpak en volgens de hoogste kwaliteitsnorm. Het bedrijf is dan ook Borg, Komo instal en BRL 6001 gecertificeerd. Technisch installatiebedrijf Boerma-Hulsebos staat  voor een uitstekende kwaliteit en gegarandeerd een optimale service.TCA

Wij zijn één van de circa 72 duizend ICT bedrijven en gevestigd in Assen. Bieden wij dezelfde producten aan als onze concullega’s? Ja dat klopt! Lijken onze producten en diensten op die van onze concullega’s? Waarschijnlijk wel.., maar toch is er verschil. Waarom deze openheid? Wij zijn nuchtere en open Noordelingen. Bij ons zitten er geen addertjes onder het gras en wij zijn eerlijk en transparant over onze dienstverlening.

Een zo’n goedkoop mogelijke ICT leverancier is op het eerste gezicht heel aantrekkelijk. Staat u er ooit bij stil, wat er gebeurt als uw ICT leverancier failliet gaat? Wordt er verantwoord met data omgegaan en is uw de data veilig opgeslagen? Allemaal vragen waar pas aandacht aan wordt gegeven op het moment dat het mis gaat. De antwoorden op deze vragen maakt TCA uniek!


Kassa Nuus

KassaNet Nuus is gespecialiseerd in afrekensystemen, pinapparatuur en online marketing systemen.

Subsponsoren:

Scholtens Zakelijke Assurantiën, BEDUM